perjantai 6. heinäkuuta 2007

Pekingissä perjantaina aamupäivällä

Muut lähtivät jo kolme tuntia sitten kentälle. Minä kävin vielä aamulla tutustumassa laman temppeliin. Oli tosi hieno. Kesken rauhallisen kävelyn laman puistossa alkoi tulla harmillisia viestejä lentokentältä. Lento Pekingistä Helsinkiin oli peruttu, koska kone ei ollut ikinä saapunut Pekingiin. Nyt muutaman tunnin selvittelyn jälkeen kentällä olleet onnistuivat löytämään tien kotiin. Eli lento Pekingistä kohti Tukholmaa lähtee kello kaksi ja Tukholman lento on helsingissä 22.35, eli illaksi kotiin, kuten Laura juuri kirjoitteli viestiä.

Minä täällä vielä pakkailen ja parin tunnin päästä on lähtö kentälle ja sieltä lento Hanoihin kello neljä. Mister Moon hotellilta tulee vastaan kentälle. Anna on tällä hetkellä HongKongissa hotellissa nauttimassa aamupalaa ja kohta lounasta, koska Annan lento Lontoosta oli myöhässä.

Vielä yli kolme viikkoa reissua edessä, mutta hyvillä mielin eteenpäin.

Yritetään päivittää blogia aina silloin tällöin.

Anni

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Se niista Finskin suorista lennoista PEK-HKI. Huh, mita saatoa Pekingin paassa lippujen ja lentojen kanssa. Ensin meidan viiden porukasta vain kolmella oli liput Arlandaan ja kahden matkasta ei mitaan tietoa. Monien mutkien, vaarinymmarrysten ja epaselvyyksien jalkeen, hupsista vaan, olimmekin kaikki samassa koneessa kotimatkalla Arlandan kautta Helsinkiin. Kotona olimme noin 9 tuntia suunniteltua myohemmin. Unen tuloa ei tarvinnut odotella sekunttiakaan. Z-z-z-zzzzz..

-V-