lauantai 21. heinäkuuta 2007

210707 Red Sun Hotel, HCM

"En petit kitsch!" ranskalainen mies kommentoi laukkuostoksiamme korealaisessa Lotteria-pikaruokalassa, jota testasimme tanaan. Paivan laukkusaldo viisi laukkua.

Asken kavimme ajelemassa chinatownissa mita mukavimman riksakuskin kanssa. Sikalaisen torin valikoiman laajuus sai meidat tainnoksiin. Hattuosastolla oli hattuja varmasti jokaiselle suomalaiselle ja hiusklipsiosastolla tarpeeksi koristetta koko skandinavialle. Uskomatonta. Olemme ottaneet tavaksi maksaa riksakuskeille varsin avokatisesti, silla meille pieni raha saa hampaattomat ukot hymyilemaan niin vallan kovasti. Tanaan aloitimme myos maailmanparannusprojektin, ja kaikki kymppitonnia pienemmat rahat saavat menna kadettomille ja jalattomille tyypeille kadulla. Ja niille kasittamattoman pienille mummeleille, jotka myyvat meille nenaliinoja, ananaksia tai vohveleita. Tahanastinen suosikkimme on koditon seta, jolta ostimme tupakka-askeista ja vanhoista mainoksista tehdyt liukkaasti luikertelevat kaarmeet. Onkohan turistinnoilla ehka hieman huono omatunto...?

Tanaan olemme myos vihdoin saaneet valloitettua Ho Chi Minh museon ja Annin keltainen hamekin haettiin suurennoksesta. Pian saadaan kahden ja puolen kilon pyykkikassimme ja siella meita odottavat kayttovalmiina uudet ihanuudet! Hurraa! Huomenna me naytamme niin hyvilta ja olemme valmiita siirtymaan Bangkokiin.

Nyt viela kevyt illallinen tamanpaivaisen hampurilaismaton vastapainoksi. For the record, koreassa suunniteltu juustohampurilainen peittoaa makkarilaisen miten vain. Tomaattia! Salaattia! nam.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kai te ootte löytäny ne silkkimakuupussit? Mua huolestuttaa josko jotain on vielä jäänyt ostamatta!!! M

Lauri kirjoitti...

Eilen kiertaessamme Nottinghilling kirpparia tuumimme, etta taalla riittaisi ostamista kaikille tytoille, kolttuja oli joka lahtoon. Meidan piti tyytya vain jalkapallo pelipaitoihin!

Karhu-Veikko kirjoitti...

Check that
http://bearfellows.blogspot.com/