perjantai 13. heinäkuuta 2007

kukatiesmoneskopaiva 07

Huolenpito naita kahta matkustelevaa naista kohtaan on liikuttavaa! Minne vain menemme, kaikki jarjestyy, meidat haetaan, viedaan, meille buukataan lennot, hotellit, retket, manikyyrit, raatalit ja kaikki, mita ikina keksimme tarvita. Jos emme tieda minne menna, meidat talutetaan hotellin respaan. Meidan ainoaksi huoleksemme jaa paikalla oleminen oikeaan aikaan. Hymyileva nuori mies, kadessaan kyltti "Anna&Anni" alkaa olla jo tuttu naky. Elama on helppoa, me olemme tervetulleita dollarinkuvia ihmisten silmissa.

Olemme pienessa Hoi An -kaupungissa, joka voisi olla kenen tahansa matkailunsuunnittelijan marka uni. On kunnon ranta, jonne johtaa suora tie, turdet voivat mopoilla itsensa sinne turvallisesti eksymatta, on joki, jonka varrella on kymmenia kauniita, lyhdyilla valaistuja ravintoloita ja on RAATALEITA. Satoja, satoja raataleita, jotka kaikki tahtovat laittaa garderoobimme uusiksi. Ja voi, miten me innostummekaan! jakkupuvut, silkkimekot, kesayon unelmat, talvitakit, puuvillaiset hellemekot, hamoset ja pikkutopit (kylla, taman kaiken me olemme tilanneet) syntyvat kadenkaanteessa meidan nukkuessamme prinsessan unta. Kohta lahdemme sovittelemaan eilen tilattuja unelmia. Jannittavaa!

Ennen sovitukseen menoa olemme talkinneet itsemme hyvin. Vauvantalkki, se on vastaus lankkarin hikiseen takamukseen. Olemme jaaneet siihen koukkuun, ja hotellihuoneemme lattia nayttaakin silta, kuin edellisena iltana olisi pidetty kunnon kokabileet. Ei kuulkaa hierra, eika hikisty. Valitettavasti hien maara ylittaa valilla talkin taikavoimat, eika virtaa voi mikaan estaa.

Taikavoimia on havaittu myos pienen seurueemme toisella jasenella, joka kutsuu itseaan myos onnettaren lempilapseksi. Pienimmatkin toiveet ja lausahdukset kayvat toteen kuin haltiakummin toimeenpanemina. Matkaseurueemme toinen jasen kieltaytyy astumasta enaa lentokoneeseen toverinsa kanssa. Viimeinen niitti oli lausahdus "joskus ma haluaisin kylla kokea noi happilaitteet, jotka putoavat tuolta katosta". Tama toive peruttiin monin taikakeinoin lievan riisikakulla uhkailun tuloksena, joten vain ukkonen ja kahden vierekkaisen penkin toiveet kavivat toteen silla lennolla.

Ja nyt kokeilemaan innovatiisisen disainimme tuloksia!!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voih miten kateellisena lueskelen garderoobin uusimisesta! Toppeja, hameita, takkeja ja ah kasseja! Tahtoo Vietnamiin nyt justiinsa! Odottelen tässä sitä lottovoittoa (en tarkoita Kelan maksamaa kotihoidontukea, joka siis myös on verrattavissa lottovoittoon).

T: Nanne joka tätä kirjoittaessa istuu rikkinäisissä kotiverkkareissa ja valmistautuu pukemaan toissavuotiset multaiset pihahousut.