torstai 26. heinäkuuta 2007

260707 Bangkok-Pattaya

Olemme jattaneet Sadun kollimaan hotelliin ja odottelemme kyytia kaikkien rantakohteiden jumalattareen,Pattayalle. Rinkat on viety seuraavaan hostellii, matkustamme pikkureppujen kanssa keveina kuin peipposet. Olemme varautuneet rantaglamouriin usein bikinein ja asuvaihtoehdoin ja odotettavissa on auringonottoa ja itsemme lellimista.

Lelliminen onkin tarpeen, silla viimeiset kolme paivaa olemme tehneet tuttavuutta Bangkokin loppumattomien ostosparatiisien kanssa. Muutama nahtavyyskin on nahty, eika taman jalkeen juuri mikaan temppeli taikka palatsi voi meita hammastyttaa, sen verran mahtipontisia ja kertakaikkisen upeita rakennelmia olemme nahneet. Erittain vaikuttavia ovat olleet myos kyydit tuktukilla ja jokilaivalla, joista edellisn yhteydessa tulimme kusetetuksi melko huolella. Ei siita sen enempaa... Ostoskeskukset, kengat, laukut ja muut gimmelit, ne ovat taalla todellakin varsinaiset pikku materialistien onnen ja autuuden lahteet. Tuntikausien vaeltelu vailla tietoa ajasta, paikasta, suunnasta taikka valuuttakurssista ovat saaneet jalkapohjamme turvoksiin ja rinkkamme ylittamaan paitsi painorajat myos oman kantokykymme.

Tama kaupunki on niin kertakaikkisen suuri, etta kokonaiskasitysta on vaikea muodostaa. Olemme nahneet lukemattomia katuja, aivan uskomattomia ruuhkia mita mykistavimpien liikennejarjestelyjen armoilla ja varsin messevan maaran betonia, jolle vetaa vertaansa vain palatseissa kaytetyn posliinin, mosaiikin ja lehtikullan maara.

Kahden tunnin paasta meidan pitaisi olla astelemassa tulikuumassa hiekassa, pitakaa siis peukkuja!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä tuo rannalla makoilu! Ehkäpä täälläkin voi kohta taas ottaa aurinkoa, kun intiaanikesäinen loppukesä eli elokuu tästä alkaa. Nyt näyttää aika hyvältä auringon suhteen täälläkin. Pianhan te jo tuutte... M

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.